Лукасфилм“, компанията зад филмите от поредицата Междузвездни войни“, е наела потребителя, известен

...
Лукасфилм“, компанията зад филмите от поредицата Междузвездни войни“, е наела потребителя, известен
Коментари Харесай

„Лукасфилм“ наеха човека, който ги засрами в YouTube

„ Лукасфилм “, компанията зад филмите от поредицата „ Междузвездни войни “, е наела потребителя, прочут в YouTube като Shamook, който употребява технологията дийпфейк с цел да направи образа на Люк Скайуокър в „ Мандалореца “ по-правдоподобен. Видеоклипът на Shamook от „ Мандалорецът “ има 2 110 000 гледания.

В YouTube е пълно с дийпфейк видеоклипове, които се пробват да подобрят често поляризиращите мненията визуални резултати във филмите, само че те рядко водят до оферти работа от някое голямо студио. Популярният ютюбър и автор на дийпфейк видеа, нарекъл се Shamook обяви този месец в секцията за мнения на един от видеоклиповете си, че се е присъединил към екипа на Industrial Light and Magic (ILM) — компанията за образни резултати на „ Лукасфилм “ — която също потвърди наемането пред IndieWire.

Новината е забележителна, защото един от най-гледаните клипове на Shamook е дийпфейк , който усъвършенства образните резултати, употребявани във финала на втория сезон на „ Мандалорецът “, за подмладяването на Марк Хамил в ролята на Люк Скайуокър. Видеото има над 2.1 милиона гледания в YouTube.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР